Remington-Style - Premium

Balanta

22 septembrie - 22 octombrie
Culoare: galben
Piatra: jad

Caracteristici generale

Pentru aceasta nativa armonia si echilibrul sunt elementele definitorii, fiind intr-o permanenta cautare a echilibrului in absolut orice domeniu.

Are avantajul de a fi guvernate de planeta Venus care ii asigura un farmec deosebit. Este o fire sociala, prietenoasa, amabila, gata sa lege relatii si prietenii. Este o fire altruista, adesea mai preocupata de a le face pe plac altora decat de a-si indeplini propriile idealuri.

Farmecul personal cu care sunt inzestrate le face pe nativele din Balanta potrivite in meserii de vanzari, relatii publice, sau care implica multa interactiune.

Pe de alta parte, fiind atrase de arta si chiar cu o inclinatie artistica, pot face si o cariera din aceasta, meseriile precum actor, make up artist, hair stylist sunt dintre cele mai potrivite.

Balanta se straduieste atat de mult sa ajunga la echilibrul dorit, incat adesea nu este ferma in deciziile pe care le ia, desi pare sa analizeze bine lucrurile inainte.

Ii place mult sa filtreze (si cand o face are tendinta sa invadeze spatiul celuilalt) si sa aiba pe cineva alaturi, dar datorita firii oscilante e destul de greu sa ramana intr-o relatie.

Horoscop frumusete

Femeia Balanta va stii intotdeauna sa aleaga proportiile corecte pentru un machiaj armonios. Cu toate acestea, o nuanta de albastru pe pleope, sau doar o linie de tus mai groasa ii vor evidentia prvirea si ii vor pune in valoare farmecul din privire. Ii place sa urmeze trendurile, dar va fi extrem de atenta la proportii tocmai pentru ca uraste prostul gust.

Balantele sunt foarte sensibile la mirosuri, de aceea acorda o importanta deosebita parfumurilor. Le echilibreaza miresmele de: tamaie, trandafir, levantica si brad.

Produse recomandate
Cauta salon
Afla pareri despre produsele preferate
sensodays.ro
Elefant.ro - Premium
In trend
Remington-Style - Premium