Remington-Style - Premium

Berbec

21 martie - 20 aprilie
Culoare: rosu
Piatra: diamant

Caracteristici generale


Guvernata de planeta Marte, este o zodie masculina de foc caracterizata prin energie fizica, curaj, indrazneala, dar si prin imprudenta si violenta, nervozitate.

Femeia Berbec este impulsiva, geloasa si chiar razbunatoare, asa ca nu va uita niciodata o greseala, chiar daca afiseaza exact contrariul. In plus, are un spirit independent si adora provocarile, debordeaza de energie si are nevoie in permanenta de activitati prin care sa consume aceasta energie pentru a nu trece in cealalta extrema: agresivitate, furie.

Horoscop frumusete

Adora sa fie in centrul atentiei, sa straluceasca si sa cucereasca. Este indrazneata, curajoasa si ii plac provocarile. Din acest motiv, nativa din Berbec nu va ezita sa poarte un machiaj strident si apeleaza adesea la pasionalul ruj rosu care putinor native li se potriveste atat de bine. In plus, culoarea rosie parca o defineste, motiv pentru care poate fi folosita cu incredere si pe pleoape, intr-un smokye eyes sau in combinatie cu nuante pale de bej pentru a-i diminua intensitatea. Si in privinta coafurilor este adepta schimbarilor, ii place sa incerce mereu lucruri noi si stie sa se puna in valoare.

Se lasa foarte mult ghidata de starea de sprit, care o influenteaza enorm in luarea deciziilor legate de aspectul fizic. Asa se explica schimbarile radicale de look si nevoia de a experimenta lucruri noi, produse noi.

Pentru aceste native este foarte importanta parerea celor din jur, asa ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a se face placuta si a fi remarcata. Din acest motiv, sunt persoane foarte atente la aspectul fizic si foarte ingrijite.

Pe langa look-ul indraznet, este usor de recunoscut si prin mireasma de parfum puternic care o invaluie. Unui caracter atat de puternic i se potrivesc perfect aromele de cetina de brad, levantica si santal.

Datorita indraznelii si caracterului puternic are curajul si inventivitatea necesara sa impuna un nou trend. Dintre semnele de foc, Berbecul are cea mai mare energie, determinare si forta de a reusi.

Produse recomandate
Cauta salon
Afla pareri despre produsele preferate
sensodays.ro
Elefant.ro - Premium
In trend
AllBeauty