Remington-Style - Premium

Capricorn

21 decembrie - 19 ianuarie
Culoare: negru
Piatra: onix

Caracteristici generale

Nativele din Capricorn sunt caracterizate in primul rand printr-o rabdare exemplara si o perseverenta rara. Nimeni nu stie mai bine decat ele sa astepte momentul potrivit pentru a actiona astfel incat sa isi atinga intotdeauna telurile. Mai au si alte calitati care le ajuta in lupta catre functii de conducere: sunt responsabile, foarte organizate, riguroase si le place sa administreze.

Sunt firi rationale, adesea prea calculate, pentru ele partea materiala e vietii primeaza si in mod cert printre acestea se gasesc cele mai materialiste femei. Nicio actiune de-a lor nu e intamplatoare, totul este premeditat si are o finalitate avatajoasa.

O trasatura negativa a caracterului lor este pesimistul, care intr-un context nefavorabil le poate face sa cada usor prada depresiilor.

In relatiile amoroase sunt foarte precaute si par adesea prea reci. Insa, contrar aparentelor, sunt capabile de cele mai profunde si longevive sentimente, iar familia este deosebit de importanta si merita orice sacrificiu.

Horoscop frumusete

Nativele din capricorn sunt deosebit de atente la aspectul fizic, unde niciun detaliu nu este lasat la voia intamplarii. Nu vor sa epateze, nu vor face schimbari majore, dar nici nu le veti vedea neglijente si li se potriveste perfect stilul elegant.

Referitor la parfumuri, aromele de trandafir sau crin au capacitatea de a le spori increderea in fortele proprii, in timp ce lavanda si rozmarinul le echilibreaza.

Produse recomandate
Cauta salon
Afla pareri despre produsele preferate
sensodays.ro
Elefant.ro - Premium
In trend
Remington-Style - Premium