Remington-Style - Premium

Fecioara

23 august - 21 septembrie
Culoare: albastru
Piatra: Safir

Caracteristici generale

Pentru aceasta nativa este esentiala stabilitatea si este extrem de ordonata si organizata. Este o fire analitica, are o meticulozitate deosebita si cauta perfectiunea in absolut orice. Este fara indoiala si cel mai organizat semn zodiacal.

Iubeste confortul si ordinea, sunt elementele care ii asigura starea de bine si armonia. Daca nu le are, nu se va opri pana nu le va obtine. La Fecioara veti intalni cele mai curate camere, cele mai ordonate sifoniere, totul este calculat si nimic nu este intamplator. O face si pentru a-si usura activitatea zilnica.

Este o fire altruista care face sacrificii pentru binele celor din jur si renunta la propriile placeri pentru cei dragi. Ii place sa daruiasca si isi incarca bateriile din bucuria celor carora le face cadouri.

Afiseaza un calm aparent care ascunde o nervozitate interioara datorata tendintei de a se ingrijoara din aproape orice. Deci Fecioara nu este niciodata lipsita de griji, iresponsabila si nimic din ceea ce face nu scapa de o analiza amanuntita. Este si foarte responsabila, deci te poti baza intotdeauna pe aceasta nativa.

Este o persoana mult prea rationala, foarte atenta la detalii si are capacitatea de a observa cu usurinta orice defect. Si o face involuntar dintr-un spirit critic exagerat. De asemenea, are o logica remarcabila, care o ajuta exceleze in cariera.

Este extrem de pretentioasa in dragoste, are un perfectionism dus la extrem care se manifesta si in alegerea partenerului de viata. In acest caz, capacitatea ei de a detecta rapid orice defect este un dezavantaj, dar pe de alta parte o asigura ca persoana aleasa este cu adevarat perfecta pentru ea.

Horoscop frumusete

Ii place sa emane frumusete si eleganta, iar machiajul in care are evidentiati ochii, este cel mai indicat. Pentru a pastra echilibrul, buzele pot fi conturate doar cu un ruj nude. Va stii sa pastreze intotdeauna proportiile iar rezultatul sa fie unul de bun gust. Foarte potrivite sunt si nuantele de albastru inchis, care ii vor evidentia privirea.

Desi mai toate aromele de parfumuri ii priesc, trandafirul ii sporeste puterea de seductie, pelinul ii asigura linistea sufleteasca, in timp ce bradul tine la distanta depresia.

Produse recomandate
Cauta salon
Afla pareri despre produsele preferate
sensodays.ro
Elefant.ro - Premium
In trend