Remington-Style - Premium

Gemeni

22 mai – 21 iunie
Culoare: violet
Piatra: Agat

Caracteristici generale

Pentru nativa din Gemeni este extrem de importanta comunicarea, se simte bine inconjurata de oameni, isi face prieteni usor si ii place sa socializeze. Este in permanenta curioasa sa descopere lucruri noi, ii place sa experimenteze si trebuie sa isi largeasca constant sfera de cunostinte.

Tot datorita acestei curiozitati ii place sa observe oamenii, sa ii analizeze, dar o face intr-un stil atat de discret, mascat de spiritul jovial care o face mult mai superficiala decat este in realitate. 

Are simtul umorului foarte dezvoltat, care o ajuta sa se faca placuta, sa isi faca usor prieteni.

Fire flexibila si jucausa, se adapteaza usor in orice situatie, si lasa imepresia ca orice activitate e o joaca pentru ea. Este doar o impresie. Aceasta nativa are picioarele bine infipte in pamant, este foarte profunda, analitica si rationala, nu o s-o vedeti usor coplesita de emotii.

Horoscop frumusete

Cum ii place atat de mult sa experimenteze, si in privinta look-ului va face frecvent schimbari radicale si chiar se a transforma cu ajutorul machiajului, scopul final fiind sa socheze. Si ii reuseste atat de bine…

Este o persoana foarte creativa si se foloseste de acest atu in machiaj. Este principalul mod in care poate incerca lucruri noi, se poate transforma, isi poate adapta look-ul la stare de spirit. II place sa iasa in evidenta, iar machiajul este modalitatea cea mai usoara de a face asta.

Poate alege cu incredere orice combinatie de negru cu o nuanta pala (sau galben, auriu) care ii vor evidentia sclipirea din privire si o vor scoate imediat din anonimat. Nu trebuiesc uitate nici nuantele puternice de albastru sau violet, perfecte pentru momentle in care aceste native vor sa socheze.

Parfumurile pe care le va purta cu placere si ii vor asigura armonia si o stare de bine contin obligatoriu esente de: ienupar, isop sau tamaie.

Produse recomandate
Cauta salon
Afla pareri despre produsele preferate
sensodays.ro
Elefant.ro - Premium
In trend
Remington-Style - Premium