Remington-Style - Premium

Leu

23 iulie - 22 august
Culoare: auriu
Metal: aur, piatra: rubin

Caracteristici generale

Nicio alta nativa nu adora atat de mult sa fie in centrul atentiei, sa fie complimentata si adulata. Desi este intruchiparea increderii in sine, are nevoie in permanenta de recunoasterea celor din jur, sa primeasca atentie si complimente.

Sunt persoane amuzante, exuberante, care se imprietenesc usor si adesea chiar cu forta daca intalnesc o persoana pe care o considera demna sa le fie prieten.

Au abilitati innascute de conducatori, care ii ajuta foarte mult in orice activitate pe care o intreprind. Sunt foarte ambitioase, autoritare, hotarate si nu se dau batute pana nu ajung unde vor, fiind adesea chiar incapatanate. Constienta de propria valoare, vrea mereu ca meritele sa ii fie recunoscute in mod corespunzator si va stii cum sa obtina aceasta apreciere.

Este o fire orgolioasa, foarte generoasa si loiala cu cei din jur, dar devine necrutatoare si neiertatoare daca ii este inselata increderea. Insa nu este ranchiunoasa, va spune ce are pe suflet sau va rupe orice legatura fara sa pastreze resentimente.
Datorita orgoliului exagerat, au nevoie sa fie adulate si din acest motiv sunt usor de inselat, pentru ca sunt naive in fata laudelelor.

Horoscop frumusete

Are o energie si o pofta de viata incredibile, iar datorita caracterului puternic, nu vor ezita sa aleaga un machiaj sau o coafura care sa intoarca toate privirile. Doar scopul acestei native este sa iasa in evidenta, nu?

Firea sa impunatoare si dorinta de a iesi in evidenta, de a fi admirata, fac echipa buna si cu pudrele cu particule stralucitoare, genele false, sau nuante puternice de farduri. Un exemplu bun este portocaliul care le ajuta sa inspire incredere si optimism.

Unui caracter atat de puternic nu ar putea fi invaluite decat in arome pe masura: cele de levantica si pin o umple de energie, in timp ce santalul ii scoate la iveala sexualitatea si pasiunea.

Produse recomandate
Cauta salon
Afla pareri despre produsele preferate
sensodays.ro
Elefant.ro - Premium
In trend
AllBeauty