Remington-Style - Premium

Pesti

19 februarie - 20 martie
Culoare: verde-albastrui
Piatra: diamant alb

Caracteristici generale

Nativele din Pesti se remarca printr-o sensibilitate si o intuitie iesite din comun, prin urmare nu ar trebui sa nu va surprinda daca au chiar capacitati paranormale. Sunt visatoare prin definitie, sunt capabile de intregi scenarii care depasesc orice film, de vina pentru acestea fiind imaginatia lor foarte bogata.

Sunt niste persoane foarte altruiste, fiind dispuse oricand sa se sacrifice pentru altii si sunt foarte sensibile la nevoile celor din jur. Adesea empatia si spiritul de sacrificiu le conduc la suferinte inutile.

Un mare obstacol pe care il au pentru a-si atinge scopurile este pesimismul care de multe ori le face vulnerabile, cazand usor prada viciilor.

Dupa cum sunt reprezentate si grafic, nativele din aceasta zodie pot fi impartite in doua categorii: pot gresi drumul luand decizii gresite si ajung sa cada prada viciilor, sa inoate impotriva curentului toata viata, sau dimpotriva, se pot lasa condusi de intuitie si sa reuseasca in orice isi propun.

In ciuda imaginii de persoane vorbarete pe care o afiseaza, sunt timide si retrase, avand adesea momente de solitudine. Pe de alta parte sunt flexibile si se adapteaza usor in orice situatie.

In relatiile sentimentale sunt profunde, sensibile si romantice, dar au tendinta sa devina dependente de partener.

Horoscop frumusete

Chiar daca pot dac dovada de ambitie si tenacitate, nu le place sa fie in lumina reflectoarelor, avand tendinta sa caute linistea si sa fie persoanele din umbra si chiar misterioase.

Datorita aurei lor misterioase, li se potrivesc un machiaj care pune accent pe ochi, tenul impecabil si buzele in nuante calde. Ar trebui sa aleaga coafuri lejere si mai ales buclele care intregesc aspectul lor de fiinte sensibile si captivante.

Isi gasesc armonia in aromele de santal, smirna si trandafir, iar cele de cimbru si santal le fac mai puternice si le ajuta sa-si atinga telurile.

Produse recomandate
Cauta salon
Afla pareri despre produsele preferate
sensodays.ro
Elefant.ro - Premium
In trend