Remington-Style - Premium

Rac

22 iunie - 22 iulie
Culoare: Argintiu
Metal: Argint

Caracteristici generale

Aceasta nativa este una dintre cele mai sensibile din tot zodiacul si poate cea mai precauta. Are nevoie de siguranta ca de aer, trebuie sa detina controlul si sa fie sigura ca nu e luata pe nepregatite.

Este o persoana introvertita si timida, motiv pentru care nu ii place si nu incearca sa fie in centrul atentiei. Are nevoie de certitudini pentru a avea incredere in cineva, iar deseori isi ascunde sensibilitatea in spatele unei masti, de teama sa nu fie ranita.

Are o intuitie deosebita, o imaginatie debordanta si un talent de a ajunge unde vrea fara ca persoanele din jur sa observe cum a facut asta. Are si o inclinatie artistica, motiv pentru care o putem intalni desfasurandu-si activitatea in domenii ce au ca punct central arta.
Este inzestrata cu o memorie foarte buna care o ajuta in toate actiunile pe care le intreprinde. Ii este teama de schimbarea si adesea o vom vedea complacandu-se intr-o situatie, job, sau relatie nepotrivite, doar pentru ca ii este teama sa actioneze. Stabilitatea este esentiala pentru aceasta nativa.

Horoscop frumusete

De aceea, si in privinta aspectului fizic este foarte conservatoare. Rar veti intalni un rac care sa faca o schimbare brusca de look sau va adopta o tinuta sau un machiaj extravagant. Asta nu inseamana ca nu va alege varinatele clasice, chiar daca sunt puternice cum este smockye eyes. I se potrivesc foarte bine pastelurile, nuantele calde care ii evidentiaza subtil trasaturile. Orice ar alege, aceasta nativa stie cum sa pastreze proportiile astfel incat sa arate mereu impecabil.

Ar trebui sa aleaga parfumuri cu esente de nufar care ii confera sentimentul de siguranta, dar se poate lasa invaluita in arome de nucsoara si trandafir pentru o senzatie de armonie.

Produse recomandate
Cauta salon
Afla pareri despre produsele preferate
sensodays.ro
Elefant.ro - Premium
In trend
AllBeauty