Remington-Style - Premium

Sagetator

22 noiembrie - 20 decembrie
Culoare: albastru
Piatra: Turcoaz

Caracteristici generale

Cum recunoasteti nativele din Sagetator? Cautati-le in pozitii de lider sau chiar in mediul de afaceri, intrucat principalul lor scop este sa evolueze, iar intuitia si dorinta de actiune sunt cele mai bune ajutoare. Sunt si foarte bine organizate si stiu cum sa-si canalizeze resursele pentru a reusi intotdeauna sa-si atinga scopurile.

Nativa din Sagetator este optimista prin definitie, iar entuziasmul aproape exagerat o poate face usor iresponsabila. Insa orice s-ar intampla, esecul niciodata nu o doboada, reusind mereu sa gaseasca resursele necesare pentru a se pune pe picioare rapid.

Adora libertatea, aventura si are o pofta de viata cu adevarat molipsitoare. Datorita acestui spirit aventurier, va avea mereu pe lista de prioritati calatoriile si explorarea de noi locuri. In plus, nu suporta constrangerile sau limitarile de orice fel.

Se imprieteneste foarte repede cucerind prin sarmul caracteristic si se adapteaza la orice situatie. Pentru aceasta nativa fiindesential sa fie inconjurata in permanenta de prieteni (si veti vedea ca reuseste sa isi faca foarte multi prieteni) si este foarte generoasa.

In relatiile amoroase se spune ca sunt “vanatorii zodiacului” si adesea par inconsecventi pentru ca se plictisesc usor, motiv pentru care partenerul trebuie sa le satisfaca setea de nou si dorinta de aventura. Insa atunci cand gasesc persoana potrivita sunt dedicate si extrem de loiale. Dar sa nu uitam ca pentru ele monotonia este dusmanul cel mai de temut al unei relatii.

Pe de alta parte, nimeni nu se poate plictisi alaturi de o nativa Sagetator, spiritul ei de actiune va mentine vie pasiunea, cu conditia sa i se ofere liberatatea de care are nevoie.

Horoscop frumusete

Acestor native li se potriveste un look modern, lejer, fara a exgera. Important e sa se simta ele in continuare libere, dar sa isi evidentieze sarmul.

Parfumurile care se potrivesc cu spiritul lor dornic de aventura si care le fac sa se simta libere sunt cele care reprezinta natura:isop, pin, santal si levantica.

Produse recomandate
Cauta salon
Afla pareri despre produsele preferate
sensodays.ro
Elefant.ro - Premium
In trend
AllBeauty