Remington-Style - Premium

Scorpion

23 octombrie - 21 noiembrie
Culoare: rosu
Piatra: topaz

Caracteristici generale

Greu veti intalni persoane atat de stabile si hotarate in deciziile pe care le iau precum nativele din scorpion. Vor stii mereu ce sa aleaga fara sa stea pe ganduri si foarte greu se razgandesc.

Pentru aceste native este foarte importanta loialitatea. Sunt extrem de geloase si posesive si nu vor ierta tradarea, motiv pentru care sunt recunoscuti ca fiind razbunatorii zodiacului. Si nu se exagereaza cu nimic, intrucat un scorpion nu va uita niciodata o greseala, indiferent cat timp a trecut de atunci.

Nativele din Scorpion sunt usor de recunoscut datorita privirii foarte profunde si a aurei misterioase.
Sunt persoane extrem de pasionale, care cred si traiesc pentru idealurile lor si se dedica oricarei activitati pe care o intreprind. Iar in momentul in care si-a fixat un obiectiv, nu se va opri pana nu il va atinge.Tot datorita pasiunii caracteristice pot cadea usor prada viciilor.

Caracterul puternic si misterios le face fascinante si interesante in ochii celorlalti, chiar daca adesea pot cadea in cealalta extrema ajungand sa fie greu de inteles.

Putine persoane reusesc sa vada dincolo de aparente si sa patrunda in profunzimea lucrurilor, precum femeile Scorpion. Tocmai de aceea sunt foarte precaute in relatiile sentimentale, dar atunci cand se implica o fac cu toata pasiunea si intensitatea de care sunt capabile.

Horoscop frumusete

Din punct de vedere al aspectului fizic li se potriveste orice machiaj care le scoate in evidenta privirea magnetica, prin urmare rimelul si tusul sunt indispensabile. La fel si trusa de farduri, pentru momentele in care vor sa experimenteze si sa isi manifeste creativitatea.

Fiind persoane foarte puternice, au nevoie de parfumuri pe masura, iar aroma de crin este in mod cert cea mai potrivita.Totusi, atunci cand au nevoie de energie pot alege pinul si santalul, iar cand simt nevoia de protectie, trandafirul.

Produse recomandate
Cauta salon
Afla pareri despre produsele preferate
sensodays.ro
Elefant.ro - Premium
In trend