Remington-Style - Premium

Taur

Taur 21 aprilie – 21 mai
Culoare: verde
Piatra: smarald

Caracteristici generale

Trasaturile definitorii pentru nativa din zodia Taur sunt calmul, conservatorismul si spiritul pragmatic, din acest motiv va avea intotdeauna nevoie de certitudini, de fapte concrete si de stabilitate.

Femeia Taur adora linistea, confortul si va acorda o atentie deosebita spatiului in care locuieste si se va implica la amenajarea lui.

Este genul de persoana care accepta cu greu schimbarile, chiar daca nu este multumita de situatia actuala, care se complace intr-o relatie care nu-i aduce fericirea, se multumeste cu un job de teama schimbarii, chiar daca nu este multumita si nu ii aduce implinirea.

Horoscop frumusete

Acelasi lucru se intampla si cu schimbarile de look, care pentru aceasta nativa se rezuma la schimbarea culorii cu 2 tonuri si tunderea varfurilor.

Machiajul care o pune in valoare cel mai bine este in tonuri de verde, culoarea care parca a fost inventata pentru aceasta nativa, dar ii vor da o stare de spirit buna si nuantele de maro.

Inclinatia sa spre stabilitate si conservatorism o face sa fie serioasa in alegerea look-ului si sa pastreze elemenetele definitorii. Foarte rar veti intalni native care sa faca schimbari bruste de look, sa adopte un machiaj sau o coafura extravagante. Ele sunt intruchiparea clasicului, prefera machiajul discret si intotdeauna aleg produse de cea mai buna calitate si cu efect de durata.

In privinta parfumurilor i se potrivesc aromele clasice si puternice totodata: trandafir, santal, nucsoara sau crin, care ii pun in valoare latura senzuala.

Produse recomandate
Cauta salon
Afla pareri despre produsele preferate
sensodays.ro
Elefant.ro - Premium
In trend