Remington-Style - Premium

Varsator

20 ianuarie - 18 februarie
Culoare: albastru
Piatra: safir

Caracteristici generale

Nativele din Varsator sunt recunoscute pentru spiritul aventurier, dorinta de a explora, dar si altruismul lor rar. Nicio alta nativa nu isi iubeste mai mult semenii si nu este mai dispusa sa faca sacrificii. Insa scopul suprem este sa progreseze si are capacitatile intelectuale si ambitia de a o face.

Sunt foarte sociabile, au abilitati remarcbile de comunicare, motiv pentru care reusesc sa isi faca foarte usor prieteni si sa se faca placute. Acesti prieteni ocupa un loc de cinste in viata nativelor din Varsator, care au nevoie sa fie inconjurate de oameni.

Chiar daca sunt imprevizibile si urasc regulile, sunt destul de stricte in mentinerea ideilor si le este greu sa accepte ca dreptatea poate fi de partea altcuiva. Iar atunci cand o fac, nu recunosc.

In spatele calmului si controlului afisat se afla un adevarat vulcan care poate erupe cand te astepti mai putin, aceste native avand nervii foarte sensibili.

In relatiile sentimentale au nevoie de foarte multa libertate si adesea pot parea distante, dar altruismul lor caracteristic le face dedicate si loiale, fiind oricand gata sa se sacrifice de dragul persoanei iubite.

Horoscop frumusete

Cand vine vorba de a iesi in evidenta si de a fi excentrice, nativele din varsator conduc detasat. Ele vor face schimbari radicale de look, cele mai ciudate combinatii de haine, vor indrazini sa poarte un machiaj puternic sau o coafura mai avangardista pentru ca adora sa fie diferite, sa iasa din monotonie. Si au si curajul necesar sa o faca fara sa le pese de parerea celor din jur, care oricum nu prea conteaza nici in alte aspecte ale vietii.

In privinta parfumurilor, aromele de santal, trandafir le cresc apetitul sexual, iar cele de mirt si lavanda le reda echilibrul in momentele de nervozitate.

Produse recomandate
Cauta salon
Afla pareri despre produsele preferate
sensodays.ro
Elefant.ro - Premium
In trend
AllBeauty